Q? ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ LASER TAG;
A.
Το Laser Tag είναι μία καθαρά αθλητική δραστηριότητα που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια. Προσομοιώνει ένα είδος παιχνιδιών Η/Υ στην πραγματικότητα. Ο κάθε παίχτης έχει ένα όπλο που οι σφαίρες του είναι η υπέρυθρη ακτινοβολία, είναι συνδεδεμένο με
αισθητήρες στο κεφάλι οι οποίοι και λαμβάνουν τις βολές. Το όπλο μας ενημερώνει πότε έχουμε δεχτεί βολή, πόση ασπίδα έχουμε, πόση ζωή έχουμε, αν 'σκοτωθήκαμε', αν μπορούμε να αναγεννηθούμε, στατιστικά στοιχεία της μάχης και πολλά άλλα. Βασικό θετικό είναι η ώθηση του
στα νέα παιδιά να έρθουν να αθληθούν κοντά στην φύση και την πραγματικότητα, μακριά από ένα παιχνίδι που θα έπαιζαν σε έναν Η/Υ.

Q? ΕΊΝΑΙ ΤΟ LASER TAG ΑΣΦΑΛΈΣ;
A.
Το Laser Tag είναι απολύτως ασφαλές. Σαν κάθε αθλητική δραστηριότητα απαιτεί προσοχή αναλόγως της φυσικής μας κατάστασης, όπως και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα όπλα δεν πετάνε αντικείμενα το οποία μπορούν να μας τραυματίσουν, αλλά εκπέμπουν μία δεσμίδα υπέρυθρης ακτινοβολίας η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι βλαβερή. Οι παίκτες πρέπει να ακολουθούν τους κανονισμούς ασφαλείας, οι οποίοι διαφέρουν αναλόγως αν το παιχνίδι είναι στη φύση ή σε ελεγχόμενο χώρο.

Q? ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΕ ΆΛΛΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΌΠΩΣ PAINTBALL – AIRSOFT;
A.
Πρώτιστος δεν υπάρχουν ρίπτοντα αντικείμενα από το όπλο, κάτι που κάνει το παιχνίδι απολύτως ασφαλές χωρίς την υποχρέωση χρήσης προστατευτικών μέσων. Παράλληλα είναι αδύνατον να 'κλέψει'; κάποιος στο παιχνίδι, το όπλο ελέγχει τη ζωή, την ασπίδα και τα
πυρομαχικά του παίχτη. Π.χ. αν σκοτωθεί ο παίχτης το όπλο μας ενημερώνει και σταματάει να ρίχνει. Αυτό κάνει το παιχνίδι μοναδικό στο είδος του, όπου και είναι αδύνατη η οποιαδήποτε παρεξήγηση μεταξύ παιχτών! Τέλος τα όπλα έχουν τέλεια ακρίβεια με βεληνεκές 400 μέτρων σε ευθεία γραμμή, και η δέσμη τους δεν επηρεάζεται από φυλλωσιές και κλαράκια.

Q? ΤΙ ΗΛΙΚΊΕΣ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΆΤΟΜΑ;
A.
Από 6 χρονών μπορούν να συμμετάσχουν, αναλόγως όμως την πίστα και τις σωματικές ικανότητες του παιδιού (Αν μπορεί να σηκώσει το βάρος του όπλου). Στο κάθε παιχνίδι συμμετέχουν έως 20 άτομα αναλόγως της πίστας. Το καλύτερο όμως είναι πρώτα να έρθετε σε επαφή με την LaserGames για λεπτομέρειες.

Q? ΤΙ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ LASERGAMES;
A.
Στην LaserGames προσφέρουμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που θα δοκιμάσετε πρώτη φορά στην Ελλάδα από εμάς. Το παιχνίδι και οι ομάδες έως των 10 ατόμων ρυθμίζονται από εμάς και η όλη δράση μαζί με τα διαλείμματα διαρκεί έως 3 ώρες αναλόγως τη πίστα (έως 2.30 ώρες για τα παιδιά). Προσφέρουμε το όπλο με τους αισθητήρες, μία στολή, καπέλο, γάντια και γυαλιά προστασίας (για τα διάφορα κλαράκια). Το όπλο και οι διόπτρες μας είναι στρατιωτικών προδιαγραφών αλλά έχουν διαφορές στην όψη από τα κανονικά όπλα λόγω περιορισμών στη νομοθεσία. Η τιμολόγηση, η πληρωμή και δέσμευση θέσεων γίνεται μετά από επικοινωνία με την LaserGames τουλάχιστον 4 μέρες πριν το κάθε παιχνίδι. Στον χώρο θα υπάρχει αυτόματος πωλητής για αναψυκτικά και θα υπάρχει η δυνατότητα παραγγελιών φαγώσιμων από συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Q? ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ ΈΧΩ ΣΑΝ ΠΑΊΧΤΗΣ;
A.
Όλοι οφείλουν να ακολουθούν τους κανονισμούς ασφαλείας του παιχνιδιού, γιατί σε αντίθετη περίπτωση ο παίχτης θα αποβάλλεται. Οι παίχτες έχουν την ευθύνη των πράξεων τους στο γήπεδο και οι ανήλικοι παίχτες θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα όπου θα εγγυηθεί για την ασφάλεια τους. Επίσης θα πρέπει οι παίχτες να έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, να έχουν άνετα κλειστά παπούτσια κατάλληλα για την κάθε πίστα και να φροντίσουν ιδίως σε περιπτώσεις παλαιοτέρων τραυματισμών να προστατευθούν. Τέλος ιδίως στην Outdoor Wild πίστα, θα πρέπει να έχει υπάρξει πρότερη επικοινωνία για την συμβουλή - άδεια γιατρού σε περιπτώσεις που ο παίχτης έχει ιδιαίτερα αλλεργικά προβλήματα με το εν λόγο περιβάλλον.

Q? ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΤΙΜΟΛΌΓΗΣΗ;
A.
Η τιμολόγηση είναι ανάλογη ηλικίας – πίστας – και αριθμού συμμετεχόντων. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε στην σελίδα κρατήσεων ή ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης.

Q? ΠΟΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΈΡΕΣ ΚΑΙ ΏΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ;
A.
Η Outdoor Wild λειτουργεί Σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια της ημέρας, συν κάποιων αργιών ή άλλων ημερών που έχει προηγηθεί κράτηση από μεγάλο αριθμό παιχτών. Η Outdoor inflamable και καθημερινές και νυχτερινές ώρες όπως και το mobile. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται επικοινωνία μαζί μας!

Q? ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΈΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΆ ΠΆΡΤΙ;
A.
Μπορούμε σε συνεργασία με catering να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Αναλόγως των ηλικιών και της πίστας οι παροχές και η κοστολόγηση ποικίλει. Περισσότερες πληροφορίες στην κοστολόγηση ή να προχωρήσετε σε επικοινωνία μαζί μας.