Το παιχνίδι

LaserGames Tournaments

Deathmatch 10-20 παίκτες | 15 λεπτά | Επίπεδο : Αρχάριοι
Το deathmatch αποτελεί την βασική μορφή μάχης laser κατά την οποία ομάδες πολεμούν με σκοπό να εξουδετερώσουν τους περισσότερους αντιπάλους. Πολέμησε σε ολόκληρη την αρένα και χρησιμοποίησε βία για να κερδίσεις. Οι παίκτες της κάθε ομάδας πρέπει να καλύπτουν ο ένας τον άλλον συνέχεια και να χρησιμοποιήσουν στρατηγική για να ολοκληρώσουν την αποστολή. Όλοι οι παίκτες έχουν απεριόριστη αναγέννηση. H αποστολή διαρκεί για 15 λεπτά και η ομάδα που θα εξουδετερώσει τους περισσότερους αντιπάλους είναι η νικήτρια. 
Elimination 10-20 παίκτες | 10 λεπτά |Επίπεδο: Αρχάριοι
Δύο ομάδες αντιμάχονται σε αυτή την παραλλαγή του deathmatch. Ο στόχος είναι να βρεις και να εξουδετερώσεις την αντίπαλη ομάδα. Η ομάδα με τους περισσότερους ζωντανούς παίκτες μετά από δέκα λεπτά ή ο τελευταίος ζωντανός παίκτης κερδίζει.
Domination 10-20 παίκτες | 10 λεπτά μάξιμουμ | Επίπεδο: Αρχάριοι
Αυτή η κλασσική μάχη για υπεροχή  είναι ιδανική για ομάδες και παίκτες που ρισκάρουν. Το Dominators capture point) βρίσκεται στη μέση του πεδίου μάχης και οι ομάδες πολεμούν για να καταλάβουν την περιοχή. Κάποιος παίκτης πρέπει να φτάσει στο Dominator και να πυροβολήσει το κέντρο του για να το ενεργοποιήσει για την ομάδα του. Όσο το Dominator ανήκει στην μια ή στην άλλη ομάδα, φωσφορίζει τα χρώματά τους και ασφαλίζει σημεία. Η ομάδα που θα καταφέρει να έχει την κατοχή για 5 λεπτά κερδίζει. Όλοι οι παίκτες έχουν απεριόριστη αναγέννηση. 
Domestic Threat 10-20 παίκτες | 8 λεπτά μάξιμουμ |Επίπεδο: Αρχάριοι
Τρομοκράτες έχουν κρύψει ένα επικίνδυνο πακέτο στη μέση της αρένας και η αστυνομία δεν έχει ιδέα που είναι. Η ομάδα των τρομοκρατών κρύβει ένα σακίδιο στην αγορά, ενώ η άλλη ομάδα κοιτά από την άλλη μεριά. Όταν αρχίσει το παιχνίδι, η ομάδα των αστυνομικών πρέπει να βρει το σακίδιο και να το φέρει πίσω στην σημείο έναρξης πριν αυτό εκραγεί μετά από 8 λεπτά. Η ομάδα των τρομοκρατών θέλει να προστατέψει το σακίδιο μέχρι να τελειώσει ο χρόνος. Όλοι οι παίκτες έχουν απεριόριστη αναγέννηση. Η αστυνομία κερδίζει αν ασφαλίσει το σακίδιο σε λιγότερο από 8 λεπτά και οι τρομοκράτες αν το υπερασπιστούν επιτυχώς για 8 λεπτά.

S.W.A.T. 10-20 παίκτες | 5 λεπτά μάξιμουμ | Επίπεδο: Προχωρημένοι
Μία επίλεκτη ομάδα κρούσης έχει σταλεί για να καθαρίσει μια γειτονιά από μία βίαια συμμορία. Οι κακοποιοί κρύβονται και πρέπει να επιβιώσουν για 5 λεπτά. Η ομάδα κρούσης έχει απεριόριστη αναγέννηση, ενώ οι κακοποιοί δεν έχουν καθόλου. Οι κακοποιοί μπορούν να ξεκινήσουν από όποιο σημείο της μισής αρένας θέλουν και οι ομάδα κρούσης ξεκινά από το χαμηλότερο σημείο ελέγχου. Μπορούν να αναγεννηθούν σε οποιοδήποτε σημείο της αρένας και πρέπει να δώσουν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να εξαλείψουν την απειλή. 
Military Intel 10-20 players | 10 minutes max 10-20 παίκτες | 10 λεπτά μάξιμουμ | Επίπεδο: Προχωρημένοι
Η μάχη μαίνεται και οι δύο πλευρές έχουν σημαντικές στρατιωτικές πληροφορίες σε κοντινή απόσταση. Η κάθε ομάδα έχει ένα έγχρωμο σακίδιο που περιέχει σημαντικές στρατιωτικές πληροφορίες τοποθετημένο μέσα στην αρένα και πρέπει να το υπερασπιστεί. Η αντίπαλη ομάδα προσπαθεί να κλέψει τις πληροφορίες και να τις επιστρέψει στο δικό της σακίδιο. Όλοι οι παίκτες έχουν απεριόριστη αναγέννηση για τα πρώτα 5 λεπτά. Οι ομάδες δεν μπορούν να μετακινήσουν το δικό τους σακίδιο και η νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα επιστρέψει πρώτη το σακίδιο των αντιπάλων στη βάση της. 
Capture the flag 10-20 παίκτες | 15 λεπτά μάξιμουμ | Επίπεδο: Μέτριο
Δύο ομάδες πολεμούν μεταξύ τους σε αυτό το κλασσικό παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν να αναγεννηθούν μόνο για 5 λεπτά. Ο στόχος είναι να κλέψεις την σημαία της αντίπαλης ομάδας. Κερδίζει η ομάδα που θα φέρει την σημαία των αντιπάλων στην βάση της ή η ομάδα που έχει τους περισσότερους ζωντανούς παίκτες αφού περάσουν 15 λεπτά. Οι ομάδες μπορούν να ακουμπήσουν μόνο τη σημαία των αντιπάλων.
The general 10-20 | 10-20 παίκτες | 15 λεπτά μάξιμουμ | Επίπεδο: Μέτριο
Η μία ομάδα πρέπει να συνοδεύσει τον στρατηγό της από το σημείο Α στο σημείο Β. Η αντίπαλη ομάδα πρέπει να εξουδετερώσει τον στρατηγό για να κερδίσει το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες, εκτός του στρατηγού, έχουν απεριόριστη  αναγέννηση για τα πρώτα 10 λεπτά.

 

 

 

Αrmory

 

                                                                                  9MM Pistol (2)                                                                                                M4 Sniper Rifle (2)                                                                    MP-5 Stinger (20)

 

 

                                     

Digital Box                                                                                                   Infllatable                                                                              Smoke Grenade

bomb_kit

Το νέο μας Bomb Kit!