Γνωρίστε μας

Η LaserGames είναι μία εταιρεία με έδρα τα Μέγαρα Αττικής και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στις αρχές του 2014. Στόχος μας ήταν εξαρχής να προσφέρουμε μία πρωτόγνωρη εμπειρία στην Αττική, ποιοτική και μοναδική στο είδος της. Μετά από πολύ προσπάθεια καταφέραμε και παρέχουμε πρώτοι στην Ελλάδα αυτή την μορφή του Laser Tag.

Τα όπλα μας είναι made in USA, κράματος αλουμινίου και ακολουθούν όλα τα στρατιωτικά στάνταρ ποιότητας. Τα όπλα μας επίσης έχουν κάποιες διαφορές από τα πραγματικά για 2 λόγους: πρώτον νομικοί λόγοι απαγορεύουν τη κατασκευή απολύτως αντιγράφων των πραγματικών όπλων στην Αμερική και η χρήση αυτών από τρίτους, και δεύτερον και κυριότερο για εμάς, κάτι τέτοιο θα ήταν ενάντια στα πιστεύω μας. Στόχος της LaserGames δεν είναι η ακριβής προσομοίωση συνθηκών μάχης, ή η ώθηση των νέων προς τα στρατιωτικά πρότυπα. Αντιθέτως στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα 'παιχνίδι' για όλες τις ηλικίες. Η προσομοίωση ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού από τον Η/Υ στην πραγματικότητα και πάνω απ'όλα η ώθηση για άθληση ή επαφή με την φύση, αποτελούν τους πυλώνες αυτής της κίνησης μας.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, επιλέξαμε το συγκεκριμένο σημείο στις πανέμορφες περιοχές της Δυτικής Αττικής με τα ατελείωτα δάση, τις πανέμορφες παραλίες και τις πολλές αρχαιολογικές και θρησκευτικές τοποθεσίες. Μέρη που πριν ή και μετά το παιχνίδι, θα μπορούσατε να απολαύσετε.

 

Σπήλιος Προίσκος
Ιδιοκτήτης LaserGames
Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός