Υπηρεσίες

Παιδικά Πάρτυ

Παιδικά πάρτυΗ LaserGames έχει τη δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών πάρτι στον δικό σας χώρο, ή σε κάποια από τις ήδη υπάρχουσες πίστες μας!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε δείτε στο Mobile και στο Outdoor Tactical ενώ λεπτομέρειες για τους δικούς μας χώρους διεξαγωγής δείτε στις Πίστες.

Η τιμολόγηση είναι ανάλογη των παρεχόμενων υπηρεσιών, του χώρου διεξαγωγής και του αριθμού των συμμετεχόντων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Corporate Events

Κάθε εταιρεία έχει ανάγκη από συνεκτικές ομάδες που παρουσιάζουν υψηλό αίσθημα δέσμευσης τόσο στο στρατηγικό εταιρικό σκοπό, όσο και στους στόχους της εκάστοτε ομάδας. Η υψηλή απόδοση σε ατομικό, ομαδικό και εταιρικό επίπεδο αποτελεί αναγκαιότητα, με κυρίαρχο στοιχείο τη συμβολή των ομάδων στα εταιρικά αποτελέσματα. Η ενίσχυση των ομάδων μέσω προγραμμάτων team building θεωρείται λοιπόν, πιο επιτακτική από ποτέ.

Κάθε σύνολο αποτελείται από επιμέρους μονάδες, οι οποίες με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν και τις συγκλίνουσες δυνάμεις που ασκούν διαμορφώνουν την τελική πορεία και κατεύθυνση. Σε εταιρικό επίπεδο, ως σύνολο ορίζεται η ίδια η επιχείρηση, ενώ οι επιμέρους μονάδες αποτελούνται από τις αντίστοιχες ομάδες που έχουν διαμορφωθεί και λειτουργούν μέσα σε αυτήν. Με αυτό τον τρόπο τα τελικά αποτελέσματα που θα παρουσιάσει η επιχείρηση σε πρώτο χρόνο εξαρτώνται από την πορεία της κάθε ομάδας και στη συνέχεια από τον τρόπο που αλληλεπιδρούν και συμπληρώνουν η μία την άλλη.

«Μέσα από τα προγράμματα Team Building και την ενίσχυση της δεξιότητας εργασίας σε ομάδες, τα στελέχη προσανατολίζονται περισσότερο στο συλλογικό αποτέλεσμα και λιγότερο στην ατομική αναγνώριση (individual recognition)»

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε δείτε στο Mobile και στο Outdoor Tactical ενώ λεπτομέρειες για τους δικούς μας χώρους διεξαγωγής δείτε στις Πίστες.

Θέλετε να προχωρήσετε σε σύσφιξη των σχέσεων σας;
Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό μας στην εκδήλωση σας ή το event σας;
Παρέχουμε αυτή την υπηρεσία τόσο στον χώρο σας όσο και στον χώρο σας...
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Customized Battle

Τα όπλα μας έχουν τη δυνατότητα προγραμματισμού όλων των παραμέτρων ενός παιχνιδιού σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

Θέλετε:

 

  • Ευκολότερο Kill;
  • Λιγότερη Ασπίδα;
  • Λιγότερο Ammo;
  • Περισσότερες ομάδες στο παιχνίδι;
  • Περιορισμένο Respawn;
  • Προκαθορισμένο Medic;
  • Και πολλές άλλες προσαρμογές;

 

Ό,τι μπορεί να αλλάξει σε ένα παιχνίδι Η/Υ, μπορούμε να το αλλάξουμε και εμείς!

Night Battle

Θέλετε να έχετε μία εμπειρία νυχτερινού παιχνιδιού;

Μπορούμε να σας το προσφέρουμε σε συνδυασμό με την εμπειρία της ημέρας ή ακόμα και ένα καθαρά νυχτερινό παιχνίδι.

 

 

 

 

Zombie Hunt

Ιδιαίτερες βραδιές δράσης με την ομάδα σας να αντιμετωπίζει ορδές Ζόμπι!!! Σύντομα κοντά σας!!!